BYT LAND

Kundportal

Kundportal

FÖLJ DIN BIL OCH BESTÄLL UTRUSTNING ENKELT NÄR DET PASSAR DIG!

AXESS kundportal är ett viktigt verktyg i många av våra kunders vardag.  Den består bland annat av en webshop där bilåterförsäljare enkelt kan beställa tillbehör inklusive montering och AXESS utrustar bilen så att bilåterförsäljaren får hem en bil som är komplett och klar att levereras direkt till kund.

Webshopen erbjuder ett stort utbud av tillbehör från välkända leverantörer till konkurrenskraftiga priser. Webshopen är enkel att använda och det är möjligt att lägga beställning så snart VIN eller Bilordernr finns, även om inte fordonet har nått vår anläggning än. Ange VIN eller Bilordernr för att matcha bil med order och få fram sortimentet som passar just din bil och gör sedan smidigt din beställning.

Följ sedan order och bilens flöde genom vår verkstad i Track & Trace och se när den beräknas vara klar för transport. Detta och flera andra bra funktioner gör kundportalen till ett bra komplement i bilåterförsäljarens vardag.

AXESS höga kapacitet tillsammans med ett stort tekniskt kunnande har gjort oss till en av marknadens ledande påbyggare.  

 

Beställ tillbehör och följ ordern och bilens flöde hos oss KUNDPORTAL PDI  

Boka transport och följ bokningen KUNDPORTAL TRANSPORT

 

Saknar du inloggning?

Klicka på länken nedan och fyll i dina kontaktuppgifter, så skapar vi en inloggning till dig med de bilmärken du arbetar med och återkommer med inloggningsuppgifter.

ANSÖK OM INLOGGNING PDI  ANSÖK OM INLOGGNING TRANSPORT

 

Frågor?

Vid frågor gällande webshop, inloggningar eller support vänligen kontakta oss SUPPORT

För övriga frågor KONTAKTA OSS