BYT LAND

PDI

PDI - Pre Delivery Inspections

En självklar tjänst i ett kontollerat flöde

 

Vi hanterar 300 000 fabriksnya bilar varje år på våra svenska anläggningar. Våra tjänster utförs som ett led i flödet från att fordonen anländer till våra importhamnar med fartyg, där vi tar emot de flesta av de bilar som säljs i Sverige.

Axess Logistics är etablerade i fyra av de fem hamnar där fordon importeras till Sverige. PDI (Pre Delivery Inspection) är en av många tjänster som Axess  Logistics erbjuder importören och generalagenten för att utföra en så smidig fordonsleverans som möjligt.

 

Vi utför PDI-tjänster åt de flesta generalagenterna. Då funktionkontrolleras bilarna och anpassas till den specifika marknadens lokala krav. I första hand är detta produkter som ska vara standard i fordonet på svensk marknad, men som inte är standard i versionen från bilfabriken. Axess Logistics fungerar då som ett sista steg i bilfabriken och anpassar bilen till svenska förhållanden. Det kan vara att vi lägger i en varningstriangel, gummimattor och första hjälpen-kit i fordonen. Det kan också vara stöldmärkning eller att man sätter på en kampanjetikett och mycket annat.

 

Vi erbjuder bland annat montering av skyddsinklädnad, ljudisolering och komfortvärmare som standard och mycket annat som tillägg. Vid några av våra anläggningar kan vi dessutom erbjuda rostskyddsbehandling. Vi har självklart möjlighet erbjuda full laddning av elbilsbatteri bland annat med grön el från våra solpaneler.

 

Axess kan utföra leveransservice på många fordon. Det innebär att man startar garantier och gör bilen färdig för att leverera till slutkund. Det innebär också att vi kan utföra direktleveranser till slutkund, om så önskas.

 

Vi är också behjälpliga med tullhantering och andra administrativa processer, exempelvis COC-dokument.

 

Att anlita Axess Logistics är tryggt. Vi är erfarna och våra montage är framtagna ihop med materialleverantörerna.

 

*Samtliga tjänster utförs i enlighet med NSAB 2015. Det åligger kunden att teckna en varuägareförsäkring för godset.Kontakta oss