BYT LAND

Företaget

Vi är Axess Logistics

 

VI ÄR BÄST PÅ EFFEKTIV FORDONSLOGISTIK

 

Axess Logistics stora passion är bilar och biltransporter. Vi transporterar och anpassar bilar till återförsäljare. Två uppdrag vi utför med lika delar kvalitet och effektivitet.

Genom våra skräddarsydda logistiklösningar och unika infrastruktur är vi de enda att erbjuda en totallösning av billogistik för importerade fordon till den skandinaviska marknaden. Vi erbjuder även kompletta logistiklösningar för vidare distribution av nya och begagnade fordon i Skandinavien och delar av Europa.

Vår höga kapacitet i kombination med vårt stora tekniska kunnande, har lett oss att bli en av marknadens ledande påbyggare. Vi vet att våra kunder har olika behov och önskemål, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar, såsom PDI/PDS (pre delivery inspection/services), kundanpassad påbyggnationer samt montering av extra utrustning. Det är en självklarhet för oss och en fördel för dig som är kund hos oss.

Vi är kompetenta, effektiva, lösningsorienterade och nytänkande. Alltid med kundens behov i fokus och vi är med dig från första kontakten till slutleverans. Tillsammans med oss är ni alltid redo.

Axess Logistics vill vara i framkant när det gäller tekniska innovationer som är bra både för våra kunder, våra anställda och vårt genomgående mål att vara hållbara och bidra till en reducering av koldioxidutsläppen utan att minska kvaliteten och effektiviteten.