BYT LAND

Biltransporter

 

TRYGGA OCH SÄKRA BILTRANSPORTER MED LASTBIL, FARTYG OCH TÅG

 

Vi erbjuder rikstäckande fordonstransporter i och mellan de nordiska länderna samt internationellt. På längre sträckor använder vi, om så är möjligt, järnväg eller fartyg. Vårt skräddarsydda biltransporterbjudande gör att vi kan tillgodose just dina behov av transport av bil.

 

Totalt transporterar vi över en miljon fordon med våra lastbilar, fartyg och järnvägsvagnar årligen vilket gör att oss till marknadens ledande transportör av bilar i Skandinavien.

Genom vårt rikstäckande nät av terminaler hanterar vi såväl stora som små biltransportvolymer och vår transportledning hanteras från orterna Södertälje, Göteborg och Halmstad i Sverige, Drammen i Norge och Fredericia i Danmark.

 

Genom vårt Track & Trace-system får kunden relevant information om när bilen är lastad och förväntas levereras.

 

Om du har behov av att transportera bilar i en täckt biltransport så kan vi hjälpa dig även med den typen av biltransporter. I vår specialtransport kan vi transportera bilar tryggt och diskret. Boka din specialtransport på special@axesslogistics.com


För att komplettera vår helhetslösning för dig som kund ytterligare erbjuder vi också internationella biltransporter. För att veta mer, kontakta kundsupport@axesslogistics.com 

Det är inte en tillfällighet att Axess Logistics är störst

· Vi transporterar din bil tryggt och säkert

· Vi erbjuder billogistiklösningar som är skräddarsydda efter dina behov

· Vi erbjuder leverans av bilar inom hela Norden och internationellt

· Vi är biltransportören som kan den skandinaviska marknaden allra bäst

· Vi använder ett Track & Trace-system som går ut på att kunden kan se när bilen är lastad och få en förväntad leveranstid.

 

 

 Boka din biltransport

 

*Samtliga billogistiktjänster utföres i enlighet med NSAB 2015. Det åligger kunden att teckna en varuägarförsäkring för godset.

Ansvarighets- och leveransbestämmelser - Axess Logistics

biltransporter sverige norden