BYT LAND

NYHETER

Transportinformation v.20

Transportinformation v.20

Ett växlingsfel på järnvägen gjorde att tåget tillbaka till Göteborg blev sent så vi fick ställa in en avgång mellan Göteborg och Södertälje, detta är nu åtgärdat.

Transportinformation v.19

Transportinformation v.19

Vi har upplevt en mindre utmaning på järnvägen där två av våra vagnar har varit ur funktion, vilket har hindrat oss från att köra med fullt tåg från Göteborg till Södertälje. Ändå har vår järnvägstrafik överlag fungerat bra.

Sveab besökte Elof Lindälvs Gymnasiet

Sveab besökte Elof Lindälvs Gymnasiet

Torsdag den 2 Maj 2024 var Niclas Lykkemie (Arbetsledare Sveab Väst) och Jessica Eklund (Lokalchaufför Väst) på besök hos Elof Lindälvs Gymnasiet inriktning Transport i Kungsbacka.

Axess Logistics

PASSION FÖR BILAR OCH BILTRANSPORTER

Axess Logistics stora passion är bilar och biltransporter. Vi transporterar och anpassar bilar åt återförsäljare. Två uppdrag vi utför med lika delar kvalitet och effektivitet.

Genom våra skräddarsydda logistiklösningar och unika infrastruktur är vi de enda att erbjuda en totallösning av billogistik för importerade fordon till den skandinaviska marknaden.

Vår höga kapacitet i kombination med vårt stora tekniska kunnande, har lett oss att bli en av marknadens ledande påbyggare. Tillsammans gör vi det möjligt att få hem en färdigutrustad bil som är klar för leverarans.

Vi arbetar kompetent, effektivt, lösningsorienterat och nytänkande. Alltid med kundens behov i fokus och vi är med dig från första kontakten till slutleverans. Tillsammans med oss är ni alltid redo.  

 

Kontakt

Vill du ha kontakt med oss på Axess Logistics?

På kontaktsidan hittar du våra telefonnummer, e-postadresser och adresserna till våra anläggningar. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Vi finns här för att svara på dina frågor.